sadaya Kategori

Klorida

Imah>produk>Klorida

Hafnium Tetraklorida kemurnian tinggi
Hafnium Tetraklorida kemurnian tinggi
Hafnium Tetraklorida kemurnian tinggi
High Purity Hafnium Tetrachloride pikeun Katalis jeung Semikonduktor
High Purity Hafnium Tetrachloride pikeun Katalis jeung Semikonduktor
High Purity Hafnium Tetrachloride pikeun Katalis jeung Semikonduktor

High Purity Hafnium Tetrachloride pikeun Katalis jeung Semikonduktor


Prekursor kalolobaan sanyawa organohafnium

Sintésis sanyawa anorganik Hafnium sareng Katalis dina réaksi organik

Prekursor pikeun Hafnium murni ukuran partikel nano

Persiapan palapis CVD

Taros Kami
gambaran

Rumus: HfCl4
CAS: 13499-05-3


spésifikasi

ID produk

rumus

Kasih (%)

ukuran

Bentuk Kristal

warna

Zreusi

Produksi (t/taun)

44000

HfCl4

99.9-99.9999

<1mm

Pbencana

bodas

<200ppm

100

44001

HfCl4

99.9-99.9999

<1mm

Pbencana

bodas

200 ~ 1500ppm

100

panalungtikan