sadaya Kategori

Klorida

Imah>produk>Klorida

Purity tinggi Molybdenum Pentaklorida
High Purity Molybdenum Pentaklorida pikeun Katalis jeung CVD

High Purity Molybdenum Pentaklorida pikeun Katalis jeung CVD


Katalis pikeun sintésis panengah médis sareng péstisida

Katalis mujarab pikeun klorinasi asam phthalic anhidrida

prékursor sintésis molibdenum partikel nano

Taros Kami
gambaran

Rumus: MoCl5
CAS: 10241-05-1

图片 2

spésifikasi

ID produk

rumus

Kasih (%)

FSSS

Bentuk Kristal

warna

Produksi (t/taun)

41009

MoCl5

99.9-99.9999


kiristal

hideung

300


panalungtikan