sadaya Kategori

Klorida

Imah>produk>Klorida

Purity tinggi Molybdenum Dichloride Dioksida
Purity tinggi Molybdenum Dichloride Dioksida
Purity tinggi Molybdenum Dichloride Dioksida
High Purity Molybdenum Dichloride Dioxide pikeun Katalis jeung Semikonduktor
High Purity Molybdenum Dichloride Dioxide pikeun Katalis jeung Semikonduktor
High Purity Molybdenum Dichloride Dioxide pikeun Katalis jeung Semikonduktor

High Purity Molybdenum Dichloride Dioxide pikeun Katalis jeung Semikonduktor


prékursor logam organik

Katalis pikeun sintésis organik

Taros Kami
gambaran

Formula: MoO2Cl2
CAS: 13637-68-8

图片 5

Bungkusan pikeun Klorida
5, 10 kg Pail

图片 11图片 12

spésifikasi

ID produk

rumus

Kasih (%)

FSSS

Bentuk Kristal

warna

Produksi (t/taun)

41010

MoO2Cl2

99.9-99.9999


kiristal

Konéngbodas



panalungtikan