sadaya Kategori

Klorida

Imah>produk>Klorida

Purity tinggi Niobium Pentaklorida
High Purity Niobium Pentaklorida pikeun Katalis jeung Industri Nuklir

High Purity Niobium Pentaklorida pikeun Katalis jeung Industri Nuklir


prékursor pikeun niobium purity tinggi ukuran partikel nano

Katalis asam Lewis dina sintésis organik

Taros Kami
gambaran

Rumus: NbCl5
CAS: 10026-12-7

图片 9

spésifikasi

ID produk

rumus

Kasih (%)

FSSS

Bentuk Kristal

warna

Produksi (t/taun)

43000

NbCl5

99.9-99.9999


kiristal

koneng

100


panalungtikan