sadaya Kategori

Klorida

Imah>produk>Klorida

High Purity Tantalum pentachloride n-butanol solusi
High Purity Tantalum Pentaklorida N-butanol Solusi

High Purity Tantalum Pentaklorida N-butanol Solusi


Nyiapkeun bahan anoda titanium

Katalis pikeun piridin atanapi phosphine adducts

Persiapan palapis CVD

Taros Kami
gambaran

Rumus: Ta(OCH(CH3)3)5

spésifikasi

ID produk

rumus

museurkeun pikiran(g / L)

warna

Produksi (t/taun)

42005

Ta(OCH(CH3)3)5

200

koneng semu konéng

100


panalungtikan