sadaya Kategori

Klorida

Imah>produk>Klorida

Purity tinggi Tantalum Pentaklorida
Purity tinggi Tantalum Pentaklorida
High Purity Tantalum Pentaklorida pikeun katalis jeung CVD
High Purity Tantalum Pentaklorida pikeun katalis jeung CVD

High Purity Tantalum Pentaklorida pikeun katalis jeung CVD


Nyiapkeun bahan anoda titanium

Katalis pikeun piridin atanapi phosphine adducts

prékursor pikeun Tantalum purity tinggi ukuran partikel nano

Persiapan palapis CVD

Taros Kami
gambaran

Formula: TaCl5
CAS: 7721-01-9

图片 8

spésifikasi

ID produk

rumus

Kasih (%)

FSSS

Bentuk Kristal

warna

Produksi (t/taun)

42000

TaCl5

99.9-99.9999


kiristal

bodas

100


panalungtikan