sadaya Kategori

Klorida

Imah>produk>Klorida

Purity tinggi Tungsten hexachloride pikeun katalis jeung CVD
Purity tinggi Tungsten hexachloride pikeun katalis jeung CVD
Purity tinggi Tungsten hexachloride pikeun katalis jeung CVD
High Purity Tungsten Hexachloride pikeun katalis jeung CVD
High Purity Tungsten Hexachloride pikeun katalis jeung CVD
High Purity Tungsten Hexachloride pikeun katalis jeung CVD

High Purity Tungsten Hexachloride pikeun katalis jeung CVD


Katalis dina sintésis insinyur plastik PDCPD

Nyaring tungsten purity tinggi jeung persiapan WC

prékursor partikel nano tungsten

Taros Kami
gambaran

Rumus: WCl6
CAS: 13283-01-7

图片 1

spésifikasi

ID produk

rumus

Kasih (%)

FSSS

Bentuk Kristal

warna

Produksi (t/taun)

40403

WCl6

99.9-99.9999


kiristal

Hideung ungu

300


panalungtikan