sadaya Kategori

Klorida

Imah>produk>Klorida

Purity tinggi Zirconium Tetrachloride
Purity tinggi Zirconium Tetrachloride
Purity tinggi Zirconium Tetrachloride
High Purity Zirconium Tetrachloride pikeun Katalis jeung Semikonduktor
High Purity Zirconium Tetrachloride pikeun Katalis jeung Semikonduktor
High Purity Zirconium Tetrachloride pikeun Katalis jeung Semikonduktor

High Purity Zirconium Tetrachloride pikeun Katalis jeung Semikonduktor


Prekursor kalolobaan sanyawa organozirkonium

Sintésis sanyawa anorganik Zirkonium sareng Katalis dina réaksi organik

prékursor pikeun zirconium purity tinggi ukuran partikel nano

Persiapan palapis CVD

Taros Kami
gambaran

Rumus: ZrCl4
CAS: 10026-11-6

图片 6

spésifikasi

ID produk

rumus

Kasih (%)

FSSS

Bentuk Kristal

warna

Produksi (t/taun)

45000

ZrCl4

99.9-99.9999


kiristal

bodas



panalungtikan