sadaya Kategori

Sulfida

Imah>produk>Sulfida

Disintésis purity tinggi Bismuth Sulfida
Disintésis High Purity Bismut Sulfida

Disintésis High Purity Bismut Sulfida


Bahan sél surya

Bahan Asép Sunandar Sunarya dioda photoelectric

prékursor bismut séjén

Bébas motong aditif baja

Taros Kami
gambaran

Formula: Bi2S3
CAS: 1345-07-9

图片 8

spésifikasi

ID produk

rumus

Kasih (%)

FSSS

Bentuk Kristal

warna

Produksi (t/taun)

48000

Bi2S3

99.5

0.5um

bubuk

Grey

100


panalungtikan