sadaya Kategori

Sulfida

Imah>produk>Sulfida

Disintésis High Purity Tin Disulfide
Disintésis High Purity Tin Disulfide

Disintésis High Purity Tin Disulfide


Rékaman Holographic sareng bahan sistem konversi listrik

bahan sél surya

bahan anoda batré litium

palsu dilapis emas

Pigmén

Taros Kami
gambaran

Formula: SnS2
CAS: 1315-01-1

图片 7

spésifikasi

ID produk

rumus

Kasih (%)

FSSS

Bentuk Kristal

warna

Produksi (t/taun)

47000

SnS2

99.9

1.0um

bubuk

Coklat konéng

100


panalungtikan