sadaya Kategori

Sulfida

Imah>produk>Sulfida

Disintésis purity tinggi Stannous Sulfida
Disintésis High Purity Stannous Sulfida

Disintésis High Purity Stannous Sulfida


Katalis pikeun polimérisasi hidrokarbon

Bahan Éléktronik

Bahan kampas rem

Taros Kami
gambaran

Formula: SnS
CAS: 1314-95-0

图片 6

spésifikasi

ID produk

rumus

Kasih (%)

FSSS

Bentuk Kristal

warna

Produksi (t/taun)

47001

SnS

99.9

1.0um

bubuk

Grey

100


panalungtikan