sadaya Kategori

Sulfida

Imah>produk>Sulfida

High Purity Molybdenum Disulfide
High Purity Molybdenum Disulfide
High Purity Molybdenum Disulfide Dijieun di Cina
High Purity Molybdenum Disulfide Dijieun di Cina

High Purity Molybdenum Disulfide Dijieun di Cina


Sikat karbon pelumas tahan-tahan

Pelumas dina pelumas padet

Palapis anti gesekan padet

Taros Kami
gambaran

Formula: MoS2
CAS: 1317-33-5

图片 4

spésifikasi

ID produk

rumus

Kasih (%)

Ukuran partikel/D50

Bentuk Kristal

warna

Produksi (t/taun)

41000

MoS2

99.9

50-100nm

bubuk

Kulawu-hideung

100

41001

MoS2

99.9

100-200nm

bubuk

Kulawu-hideung

100

41002

MoS2

99.9

13-16μm

bubuk

Kulawu-hideung

100

41004

MoS2

98.5

1.5 ~ 3.0μm

bubuk

Kulawu-hideung

100

41005

MoS2

98.5

4 ~ 5μm

bubuk

Kulawu-hideung

100


panalungtikan