sadaya Kategori

Sulfida

Imah>produk>Sulfida

Tungsten disulfida kualitas luhur
Tungsten disulfida kualitas luhur
Tungsten disulfida kualitas luhur
Tungsten Disulfide kamurnian tinggi pikeun Pelumas Padet Pangalusna dilakukeun di Cina
Tungsten Disulfide kamurnian tinggi pikeun Pelumas Padet Pangalusna dilakukeun di Cina
Tungsten Disulfide kamurnian tinggi pikeun Pelumas Padet Pangalusna dilakukeun di Cina

Tungsten Disulfide kamurnian tinggi pikeun Pelumas Padet Pangalusna dilakukeun di Cina


Sikat karbon kelas luhur pelumas tahan tahan

Pelumas dina pelumas padet

Pikeun produksi bagian timer lubricating jeung PTFE jeung nilon jeung bahan séjén

Palapis anti gesekan padet

Taros Kami
gambaran

Rumus: WS2
CAS: 12138-09-9

图片 3

Gambar SEM:

图片 13

ciri fungsi:
● Tungsten disulfida (WS2) salaku pelumas padet mibanda ciri anu luar biasa dina hal sipat fisik. Minyak sareng greases dumasar minyak bumi paling sering dianggo salaku pelumas.
● Dina taun anyar, jeung kamajuan téhnologi industri, paménta pikeun lubrication solid anyar geus ngaronjat ku kanaékan kaluaran mesin, speed rotasi, speed ngageser, beban, sarta pamakéan dina lingkungan kasar kayaning hawa tinggi na vakum. Ngajaga atmosfir bersih sareng ngajaga lingkungan ogé penting pisan.
● Suhu oksidasi tungsten disulfida (WS2) kira-kira 100°C leuwih luhur batan molybdenum disulfide (MoS2).
● Cai mibanda lalawanan panas alus teuing jeung kinerja tekanan ekstrim, sarta ngabogaan koefisien handap gesekan.
● Tungsten disulfida (WS2) tiasa nolak tekanan permukaan anu luhur!
● Dina pelumas padet, koefisien gesekan na boga kacenderungan turun nalika beban nambahan.
● Tungsten disulfida ogé lubricating dina suhu luhur 450 ° C, nu mantuan nyegah sintering atanapi seizing.
● Tungsten disulfida (WS2) leuwih tahan maké! Uji daya tahan anu relevan nunjukkeun yén daya tahan molybdenum disulfida sahenteuna tilu kali tina éta. Tungsten disulfida (WS2) pisan beresih jeung ramah lingkungan! Ngurangan runtah industri jeung ngajaga lingkungan.
● Tungsten disulfida (WS2) gaduh pangaruh hemat energi anu saé pisan!
● Salian nurunkeun koefisien gesekan pikeun ngurangan konsumsi énérgi, éta ogé bisa manjangkeun umur jasa komponén, ngahontal hemat energi jeung ngurangan biaya.
● Dina hawa, éta tindakan minangka pelumas dina rentang suhu -273 ° C nepi ka 450 ° C.
● Éta mulya, anorganik, non-toksik sarta non-corrosive. Éta cocog sareng kalolobaan minyak sareng gajih.
● Dibandingkeun jeung grafit, MoS2sarta Teflon, deposit permukaan ngurangan ku satengah.

spésifikasi

ID produk

rumus

Kasih (%)

Laser ukuran D50

Bentuk Kristal

warna

Produksi (t/taun)

40101

WS2

99.9

1.2 ~ 1.5μm

bubuk

kulawu-hideung

100

40102

WS2

99.9

1.6 ~ 2.2μm

bubuk

kulawu-hideung

100

40103

WS2

99.9

2.3 ~ 3.4μm

bubuk

kulawu-hideung

100

40100

WS2

99.9

8.0 ~ 11.0μm

bubuk

kulawu-hideung

100

40200

WS2

99.9

15 ~ 18μm

bubuk

kulawu-hideung

100

40201

WS2

99.9

20 ~ 24μm

bubuk

kulawu-hideung

100

40202

WS2

99.9

25 ~ 28μm

bubuk

kulawu-hideung

100


panalungtikan