sadaya Kategori

Tentang Kami

Imah>Tentang Kami

TENTANG KAMI

Changsha Huajing Powdery Material Technological Co., Ltd, anu diadegkeun dina Juni 2004, perusahaan téknologi tinggi sareng anyar ngahijikeun fungsi komprehensif pikeun nalungtik, ngembangkeun, manufaktur, pamasaran di Cina, dumasar kana Central South University (CSU), anu mangrupikeun universitas konci komprehensif sarta nasional handapeun administrasi langsung Kamentrian Atikan di Cina. Dina 2007, pausahaan ngadegkeun parusahaan anyar sejen ngaranna HuNan Huajing powdery material Co., Ltd nuturkeun trend pangwangunan. Pausahaan anyar lokasina di HuNan LiuYang pabrik Base, pesawat boga leuwih ti 30 acres floor space.Enterpriseis disadiakeun kalawan sistem produksi sampurna jeung monitor kualitas lengkep jeung sistem kontrol.

Pabrikna dilengkepan alat produksi canggih sareng tim riset sareng pamekaran anu kuat, padamelan seueur pengawas doktor sareng profesor salaku tulang tonggong téknis perusahaan urang, insinyur luhur, dokter, sareng ahli seni ngarah ngajantenkeun perusahaan terus-terusan nyéépkeun jalur énggal. Devoted pikeun panalungtikan sarta ngamekarkeun runtuyan produk kalawan tingkat canggih nasional.

Produk utama perusahaan kami nyaéta Tungsten disulfide (WS2), bahan rusuh karbon sanyawa, bubuk kelas MoS2 khusus, Tungsten hexachloride (WCl6), molybdenum pentachloride (MoCl5), Sodium Hexafluoroantimonate (NaSbF6) sareng suhu super tinggi & gajih tekanan ekstrim. Sadaya produk urang geus dijual di imah jeung di mancanagara, jeung ka kualitas punjul sarta harga low ku konsumén domestik jeung asing muji.

HONOR