sadaya Kategori

Service teknis

Imah>Service teknis

Puseur P&P

Perusahaan nyorong inovasi sareng komunikasi téknis. Kami geus ngadegkeun gawé babarengan jeung institutes kawentar kayaning Universitas Selatan Tengah, Universitas Hunan, Lanzhou Institute of Kimia Fisika SAS, Logistik Téknik Universitas PLA nunjukkeun pikeun ngaronjatkeun produk urang jeung jadi hiji supplier produk runtuyan logam langka alus teuing. Departemén téknis ngagaduhan 9 staf kalayan 1 gelar doktor sareng 3 gelar master. Aranjeunna difokuskeun R&D, inovasi téknologi sareng bursa akademik sareng ngagaduhan 20 patén nasional sareng nyatakeun pusat téknologi perusahaan Changsha.

Sertipikat Analisis Sampel

bt,
bt,
bt,
bt,