sadaya Kategori

Control Quality

Imah>Control Quality

Control Quality

Pabrikna dilengkepan alat produksi canggih sareng tim panalungtikan sareng pamekaran anu kuat, padamelan seueur pengawas doktor sareng profesor salaku tulang tonggong téknis perusahaan urang, insinyur luhur, dokter, sareng ahli seni ngarah ngajantenkeun perusahaan terus-terusan nyéépkeun jalur énggal. ngamekarkeun runtuyan produk kalawan tingkat canggih nasional.

System Control kualitas

  • pesenan produk

    pesenan produk

  • Evaluasi Téknis

    Evaluasi Téknis

  • Mésér Bahan Baku

    Mésér Bahan Baku

  • Ngolah Rigorous

    Ngolah Rigorous

  • Analisis Produk

    Analisis Produk

  • Angkutan Pangiriman

    Angkutan Pangiriman

  • Angkutan Pangiriman

    Angkutan Pangiriman

tés Equipment

Fischer Ukuran Partikel Analyzer

  • tungku grafit spéktrofotométer serapan atom

  • Ukuran partikel laser analyzer

Kotak sarung tangan vakum Mikrouna