sadaya Kategori

Pangadeg perusahaan

Imah>Tentang Kami>Pangadeg perusahaan

Pangadeg perusahaan

Pangadeg perusahaan

Wu Erjing, lahir di 1933 di Baoding, Propinsi Hebei, nyaéta panalungtik gaul di Central South University. Kapentingan panalungtikan utama na nyaéta bahan logam langka anyar. Dimeunangkeun 19 patén-patén penemuan, 2 model utiliti, kalibet dina widang téhnologi patali bahan anyar jeung manajemén pikeun leuwih ti 40 taun, boga kabeungharan manajemén perusahaan, pangalaman ngembangkeun proyék;

Dina 1998, angkatan munggaran bahan aerospace dikembangkeun ku Professor Wu anu industrialized di Central South University. Professor Wu kungsi jadi anggota Komite Asosiasi Tungsten Cina. Taun 1991, Profesor Wu ngayakeun pabrik produksi APT (ammonium metatungstate) munggaran di China di Xiamen Chunbao Group, nempatkeun pondasi pikeun industrialisasi industri tungsten Cina. Professor Wu ngahormat pangaweruh, percaya sains jeung téhnologi, nempel pentingna hébat kana panalungtikan ilmiah, sarta geus ngadegkeun gawé babarengan industri-universitas-panalungtikan jeung Central South University, Hunan University, Lanzhou Institute of Kimia Fisika, Cina Akademi Élmu sarta universitas séjén. Hwa Jing komitmen kana visi perusahaan pikeun jadi supplier konci bahan prékursor semikonduktor ka dunya, sarta bakal nyieun kontribusi alatan industri semikonduktor global.