sadaya Kategori

Sajarah Pausahaan

Imah>Tentang Kami>Sajarah Pausahaan

Sajarah Pausahaan

Dina 1999, Wu erjing (pangadeg Huajing) ngadegkeun basis produksi tungsten disulfida di Central South University, produksi industri munggaran tungsten disulfide di Cina;

Taun 2000, éta diékspor ka Jepang, nampi 1 juta dolar AS;

Dina 2007, Hunan Huajing Bubuk Bahan Co., LTD didirikan sarta dibeuli 34 mu taneuh di Liuyang Industri Manufaktur base;

Dina 2009, Huajing Company meunang ngahargaan perusahaan tinggi-tech nasional;

Taun 2009, Huajing Smooth industrialized tungsten hexachloride jeung bahan klorida sejen, perusahaan domestik pangheulana industrialisasi tungsten hexachloride;

Dina 2012, Huajing Smooth produksi industrialized produk natrium hexafluoroantimonate, kahiji perusahaan industri domestik;

Dina 2017, Huajing dimekarkeun tungsten pentachloride bahan anyar pikeun ngeusian celah domestik;

Taun 2019, Huajing ngembangkeun bahan anyar hafnium tetrachloride, zirconium tetrachloride sareng molybdenum dioxide dichloride pikeun ngeusian celah dina produksi hafnium tetrachloride purity tinggi di Cina;

Dina 2021, meunang sertipikat husus tina "Hunan Bahan Anyar Perusahaan";

Dina 2022, perusahaan high-tech nasional lulus Inok taunan;

Dina 2023, éta dileler judul Nasional "Specialized, Refined, and New" Little Giant Enterprise;

Dina 2023, dileler judul Hunan Propinsi Perusahaan Téhnologi Center;

Dina 2023, tilu sistem manajemen utama ISO9001, ISO14001, sarta ISO45001 lulus Inok taunan;

Taun 2023, Huajing parantos nyayogikeun 30 ton hafnium tetrachloride ka pasar Korea, janten pamimpin internasional dina produksi hafnium tetraklorida anu murni;

Sareng kapasitas produksi hafnium tetrachloride bakal ngahontal 60MT / a, janten supplier konci hafnium tetrachloride di dunya.