sadaya Kategori

propil pausahaan

Didirikeun taun 2007, Hunan Huajing Powdery Bahan Co., Ltd perenahna di No.13, Dingsheng Jalan, High-tech Zona Pangwangunan, Kota Liuyang, Propinsi Hunan. Éta mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun panalungtikan, produksi, sareng penjualan. Pausahaan museurkeun kana bahan pelumas aerospace, bahan katalitik bioengineered, bahan optoeléktronik, sareng bahan semikonduktor khusus. Produksi jeung volume jualan na rengking kahiji di Asia, sarta geus jadi perusahaan konci nyetir ngembangkeun industri patali. Produk anu diékspor ka Jerman, Jepang sareng Amérika Serikat sareng nagara-nagara maju anu sanés, langkung ti 10 taun kerjasama palanggan internasional, kualitas produk dipuji ku para nasabah.

PRODUK SHOP

  • Klorida

  • Sulfida

  • Fluorida

LAYANAN TEKNIKAL

LEUWIH +

kontrol kualitas

Perusahaan kami dipaténkeun dina penanaman sareng pamrosésan tea sorangan. Leuwih ti éta, bisnis ngembang nyirorot. Saatos nyandak alih sababaraha kebon tea, kami parantos réngsé ngadegkeun jaringan penjualan anu kawilang sampurna sareng sistem saatos penjualan di sakuliah dunya. Samentara éta, urang geus ngembangna pasar asing gancang. Produk urang diékspor ka sakuliah Éropah, Amérika Kalér, Wétan Tengah, Asia Kidul sareng Pasamakmuran Amérika Serikat.

TAROS KAMI